INTREBARI INFORMATIVE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Date de identificare fiscală

S.C. IT AIR PRINT S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J20/44/2011
Cod înregistrare fiscală: RO27916027
Showroom si depozit central: BD. Constantin Brancoveanu, 52A. Timisoara
Sediu Social: Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu, Nr. 190, ap. 35
Cod IBAN: RO83RZBR0000060013205546
Banca: Raiffesen Bank, Sucursala Călan

Metode de plata

1. Plata Ramburs

Platiti in momentul cand primiti produsul, plata la curier

 2. Ordin de plată

Faceți plata printr-un ordin bancar direct în contul Air-Mag. Vă rugăm să folosiți numărul comenzii la rubrica „Reprezentând” de pe OP. Comanda va fi livrată de îndată ce banii au intrat în contul Air-Mag.

 3. Plata cu card bancar folosind servicile RaiffeisenBank/Plationline.ro

Magazinul online www.air-mag.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) s i MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

4. Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2-12 rate fara dobanda.

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

-Raiffeisen Bank Standard
-Raiffeisen Bank Vodafone
-Raiffeisen Bank eMag
-Raiffeisen Bank Gold
-Raiffeisen Bank World

Cum functioneaza facilitatea „Rate fara dobanda”

1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – 2-12 rate
2. Efectuezi plata propriu-zisa
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link.

5.Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard) / (Plata integrală sau Plata în rate fixe fără dobândă)

Prin alegerea metodei de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Livrare

Produsele se livrează în toată țara utilizând curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern. Plata o veți realiza utilizând modalitatea de plată aleasă de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului, sunt însoțite de factură și certificate de garanție și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată.

Curierul folosit în mod curent este Fan Courier, DPD, Urgent Cargus, Nemo Express.

În cazul plății în avans prin virament bancar, termenul de livrare se măsoară din momentul confirmării efectuării plății în contul S.C. IT AIR PRINT S.R.L.

 

Retur produse

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse, vă rugăm să sunați la numărul 0741 029 029 sau să trimiteți un e-mail la office@air-mag.ro cu informațiile corespunzătoare produselor pe care doriți să le returnați.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la achizitia produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor

IT AIR PRINT S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Definiția contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Art. 12 menționează că exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

INFORMAȚII DESPRE NOI

Ne gasiti la showroom-ul nostru la BD. Constantin Brancoveanu, 52A , Timisoara

    Vă rugăm să bifați această căsuță dacă vă dați permisiunea ca Air-Mag.ro să păstreze datele de mai sus în conformitate cu politica noastră de confidențialitate