Cum platesc

Magazinul nostru aceepta mai multe tipuri de plati:

1. Plata Ramburs

Platiti in momentul cand primiti produsul, plata la curier

 2. Ordin de plată

Faceți plata printr-un ordin bancar direct în contul Air-Mag. Vă rugăm să folosiți numărul comenzii la rubrica „Reprezentând” de pe OP. Comanda va fi livrată de îndată ce banii au intrat în contul Air-Mag.

 3. Plata cu card bancar folosind servicile RaiffeisenBank/Plationline.ro

Magazinul online www.air-mag.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) s i MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

4. Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2-12 rate fara dobanda.

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

-Raiffeisen Bank Standard
-Raiffeisen Bank Vodafone
-Raiffeisen Bank eMag
-Raiffeisen Bank Gold
-Raiffeisen Bank World

Cum functioneaza facilitatea “Rate fara dobanda”

1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – 2-12 rate
2. Efectuezi plata propriu-zisa
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link.

5.Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard) / (Plata integrală sau Plata în rate fixe fără dobândă)

Prin alegerea metodei de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Coș cumpărături
Contul tău

Nu ai încă un cont?

Folosim fișiere cookie pentru a salva informații despre paginile, produsele vizualizate și comenzile efectuate. Prin continuarea navigării pe acest site confirmați că sunteți de acord cu datele din pagina Politică de confidențialitate.
Magazin
0 Wishlist
0 Compară
0 produse Coș cumpărături
Contul meu