Despre noi

4972
CLIENȚI SATISFĂCUȚI
6075
INSTALĂRI EFECTUATE
9
MEMBRI ECHIPĂ
1
SHOWROOM

Soluția perfectă de climatizare pentru fiecare spațiu rezidențial sau comercial.

Partener Daikin Home Comfort Expert Premium Platinium

Climatizare nu înseamnă doar răcire, după cum suntem tentați să credem, ci și încălzire, ventilare și tratare aer printre care sunt purificarea, evacuarea aerului viciat, dar și controlul umidității.

Încercăm să fim cei mai buni în domeniu, perfecționându-ne în fiecare zi și prin fiecare soluție și lucrare realizată către clientul final.Suntem foarte mândri de faptul că lumea ne apreciază, fiind printre primii pe care îi caută când doresc soluția perfectă pentru casă, birou sau spațiul comercial în care lucrează.

Printre multele avantaje pe care clienții le-au găsit la noi sunt: flexibilitatea în găsirea soluției, siguranța pe care i-o oferim prin ceea ce facem, produsele de calitate, showroom-ul nostru în care se poate vedea gama completă de produse Daikin rezidențiale, soluțiile de finanțare cum sunt cele cu rate fixe fără dobândă, timpii scurți de oferire a ofertelor și a montajelor, dar și garanția produselor de până la 5 ani.

În plus ne respectăm promisiunile față de toți partenerii noștri, fie ei furnizori sau clienți finali, beneficiari de soluții oferite de noi.

Dorind acest lucru lucrăm cu marca Daikin, unul dintre cei mai importanți producători mondiali în domeniul HVAC, încălzire, ventilare și aer condiționat.Cu ajutorul lor și cu munca întregii noastre echipe, am devenit unul dintre cei mai importanți parteneri din România oferind soluții pe nevoile clienților noștri, chiar dacă soluția de climatizare poate fi mai greu de implementat.

Suntem mândri să fim partener Daikin Home Comfort Expert Premium Platinium, iar în anul 2021, pentru activitatea din 2020, am fost premiați ca fiind partenerul Daikin cu cel mai înalt grad de satisfacție al clienților: Premiul Daikin Highest Customer Satisfaction în România.

Coș cumpărături
Contul tău

Nu ai încă un cont?

Folosim fișiere cookie pentru a salva informații despre paginile, produsele vizualizate și comenzile efectuate. Prin continuarea navigării pe acest site confirmați că sunteți de acord cu datele din pagina Politică de confidențialitate.
Magazin
0 Wishlist
0 Compară
0 produse Coș cumpărături
Contul meu